Business Solutions

Panikknapp i telefonen som hjälper er agera direkt och enligt er krisplan när ett barn är i fara, har skadats eller saknas. Med Qricis Alarm är all personal redo med verktygen att hantera olyckan innan den har hänt.

SÄKER HÄMTNING & LÄMNING

Uppgradera säkerheten på er förskola med SafeQid + och få marknadens säkraste system för hämtning & lämning av barn.

Snabb lämning

Lämningen hanteras snabbt och smidigt då varje förälder checkar in med sin egen smartphone eller via incheckningsstationen! Pedagogerna slutför incheckningen på sina telefoner eller padda genom att bekräfta närvaro. Ingen väntan i kö! Perfekt för organisationer; bra för föräldrar. Bekvämt, snabbt, enkelt.

Beröringsfri incheckning

Föräldrar checkar in med sin egen mobila enhet! Inget behov av att använda en incheckningsstation eller stå i kö för att lämna barnen. Perfekt för social distansering och bakteriehantering.

Säker hämtning av barn

Föräldrar säkerställer att den som skall hämta är registrerad som anhörig till barnet. Förskolan kontrollerar digitala ID-handlingen och lämnar endast ut barnen till godkända anhöriga.

Förhöjd verifiering

Föräldrar får automatiskt ett meddelade när barnet lämnats och hämtats från dagis, och av vem. Detta gör att anhöriga alltid kan känna sig trygga i vart deras barn befinner sig och vem som hämtat och lämnat dem.