Verifiera motpart med ditt Qloud ID

Vi tror på samarbeten...

På Qloud ID har vi länge arbetat med partners som en del av vår verksamhet. Vi ser samarbeten som en förlängning av vår organisation och en förutsättning för att vara innovativa och skapa mervärde för våra kunder.
Pröva Verify ID kostnadsfritt
Det är gratis - på riktigt

Bransch partners

Skaffa ett Qloud ID för ert företag och ni kan ansluta och aktivera era kunder och leverantörer samt alla applikationer som Qloud ID erbjuder i Qloud ID´s App Market.
Med ett Qloud ID business tar ni ett kliv mot att bli en mer attraktiv arbetsgivare leverantör och kund.

Bemanning & Rekryteringspartner

Som bemannings- & rekryteringspartner blir du en del av våra kunders inköpsportal samtidigt som du får ta del av produkter som skapar mervärde för dina kunder.

Säkerhetsbolag

Säkerhetsbolag är med och bidrar till säkerheten för våra kunder samtidigt som ni svarar för en stor del av ansiktet utåt för våra lösningar mot våra kunder.

Fastighetsägare

Tillsammans med fastighetspartners har vi utvecklat produkter specifika för fastighets-branschen som innebär att du som fastighetsägare kan växa och att våra samt dina kunder får förmånliga produkter och tjänster.

Event

Tillsammans med våra eventarrangörer möjliggör vi för våra kunder att upphandla på ett smidigare sätt...

Teknisk partner

Qloud ID samarbetar med andra förstklassiga tjänster, från tekniska verktyg till smart utvecklad teknik som delar vår säkerhet och integritets-filosofi.
Qloud ID går att integrera med en mängd olika typer av program och system, exempelvis affärssystem, schemaläggning, webbshoppar och workflowsystem.

Marknadsledande

Som partner kommer nya, djärva produkter att läggas till i er produktportfolio samtidigt som ni kommer få ta del av våra partner-applikationer.

Väx med oss

Vi erbjuder rätt partner möjligheter till att arbeta med produkter som under längre tid utformas för att förkorta kedjan mellan er och er nästa kund.

En samarbetsplattform

När du blir Qloud ID-partner får du allt du behöver för ett digitalt, webbaserat och skräddarsytt samarbete med varje enskild partner.

Digitaliseringen

Qloud ID hjälper företag med digitalisering & autentitiering. Som Qloud ID-partner blir du en del av digitaliseringen och får ta del av den resan.

Utbildning

Vi vet att ökad kunskap innebär ökad effektivitet, och erbjuder därför ett flertal olika kostnadsfria utbildningar och för våra partners.

Support

Vi ger våra partner och deras kunder svensk support. Vi är med dig hela vägen och hjälper dig i din och dina kunders digitala utveckling.

Vill du nå oss?

Har du frågor om våra partnerprogram eller någon annan fundering? Tveka inte att skicka oss ett melj eller slå oss en signal
Qloud ID |
© Qloud ID